Viktig information med anledning av Covid-19

SGS Studentbostäder följer de lokala och nationella råd utfärdade av Folkhälsomyndigheten, Västra Götalandsregionen och Regeringen.

Kontakta oss

SGS Kundservice har öppet 9-16 alla vardagar.

Telefon: 031- 333 63 00 

Felanmälningar och besiktningar

För att minska smittspridningen av Covid-19 ber vi dig vid felanmälan att i första hand använda ”Mina sidor” på sgs.se eller vår app ”SGS mitt hem”.

Under pågående pandemi kommer vi endast att utföra de absolut nödvändiga åtgärderna. Det är fel av sådan karaktär som är till men för din trygghet, hälsa och bostadens funktion. Vi kommer att kontakta dig innan vi utför felanmälan, så det är viktigt att du svarar på vårt nummer. Har du ett bokat möte eller besiktning med oss i din lägenhet och du har sjukdomssymptom måste du höra av dig!

Ska du flytta in?

På inflyttningsdagen (första dagen i månaden) har vi öppet som vanligt för besök. Dvs mellan kl. 9-16 utan stängning för lunch.
Glöm inte att ta med ID, studieintyg och att ha betalt första hyran.

Ska du flytta ut?

Lämna in dina nycklar i nyckelinkastet i anslutning till SGS Kundservice på Kaserntorget 11. Lägg nycklarna i ett kuvert och märk dem med ditt namn och adress.

Gemensamma lokaler

Våra gemensamma lokaler så som gym, studierum etc håller öppet, men tänk på att respektera maxantalet personer som står angivet på dörren. Tack!

Tillsammans hjälps vi åt

Vi har alla ett personligt ansvar att bidra till att minska smittspridningen i vårt samhälle. Samtidigt värnar vi om att fortsatt kunna erbjuda dig som hyresgäst den service du är van vid. Vi ber om förståelse för eventuella olägenheter dessa förändringar orsakar.